Warmtepomp

Warmtepomp

Bent u van plan om een warmtepompsysteem te laten installeren, dan adviseren wij u deze te laten installeren door een erkend gecertificeerd installatiebedrijf. U bent verzekerd van kwaliteit, service en vakmanschap van de betreffende installateur.  Ten Have Installatie BV is een STEK- en SGS-gecertificeerd installatiebedrijf en is lid van UNETO-VNI. Wij werken met evenwichtige leveringsvoorwaarden, welke bij de offerte of op verzoek worden meegestuurd. Daarnaast hebben wij vanuit de UNETO-VNI een unieke nakomingsgarantie.

Ten Have Installatie BV werkt uitsluitend gerenommeerde merken als Mitsubishi, Nefit en Remeha. Ten Have komt graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en samen met u de beste keuze te bepalen. Neem hiervoor contact op met 0294-255353 of mail ons info@tenhaveklimaat.nl

Voor u overgaat tot de aanschaf en installatie van een warmtepompsysteem kunnen wij het ons voorstellen dat er nog vele vragen zijn. Hieronder geven we antwoord op de meest gestelde vragen omtrent de werking  en de kosten van een warmtepompsysteem.

Copyright © 2013 Ten Have Installatie BV